domingo, 1 de marzo de 2020

Siguem seriosos (català)

Mike Hughes

Sé que al món hi ha gent per tot, alguns no creuen que haguem trepitjat la Lluna i el Sr. Mike Hughes va morir fa pocs dies intentant demostrar que la Terra era plana, però el que més em costa entendre és que hi hagi gent sensata que defensi a l’Estat espanyol.

Siguem seriosos. Si no s’és còmplice, ¿qui vol viure en un aquelarre feixista construït sobre quaranta anys d’extermini ideològic i dissenyat per un dictador mig analfabet, que donava títols nobiliaris a assassins i violadors?

¿Qui pot callar davant l’escarni que suposa regalar-li Espanya a una família a la que hem fet fora del país tres cops per lladres, i davant la indecència de buscar  al membre més submís als interessos del dictador, al que millor mantingués el seu llegat?

¿Es pot tenir dignitat i voler viure sotmès a una Constitució il·legítima, perquè es va fer sota l’amenaça de més dictadura, que equipara votar amb terrorisme i converteix al cap de l’Estat en un monarca absolutista medieval?

Al menys un jutge de la JEC estava comprat per Coidadanos
i si ho fa un partit nou ¿que fan els altres?  
Si no se viu de la política ¿qui es conforma amb tenir els polítics més mediocres del continent, els més corruptes i malbaratadors, els menys formats, els pitjors gestors, els que mai dimiteixen perquè no tenen altres alternatives professionals?

¿Qui accepta una justícia al servei dels partits polítics, que fins i tot paguen a jutges directament? ¿Qui confia en uns tribunals que canvien sentències al dictat de la banca i s’inventen delictes inexistents a Europa per empresonar als dissidents incòmodes?

¿Qui pot dir que estima Espanya de veritat i no indignar-se amb els que l’han devaluat fins el punt de que cada cop que es compara la nostra política, justícia o codi penal amb la resta d’Europa ens avisen que no donem la talla?

PROU REPRESIÓ
AMNISTIA PRESOS POLÍTICS
AUTODETERMINACIÓ 

No hay comentarios:

Publicar un comentario