jueves, 22 de abril de 2021

Gracies Sra. Díaz Ayuso (català)

Creia que mai escriuria una carta per agrair-li res a la Sra. Díaz Ayuso i menys per ajudar-me a entendre una part de la nostra història, però aquí em tenen fent-la.

La presidenta de Madrid pertany a aquesta nova generació de polítics sense ofici, ni benefici, sense experiència professional fora del partit, que dominen millor la conspiració que la política i que confonen la gestió amb afavorir als seus amics.

No té discurs, ja que se li treuen els tòpics anticomunistes es queda en res; no té més projecte que criticar a l’independentisme; ni accions de govern, l’Hospital Isabel Zendal insulta la intel·ligència; i la seva gestió (inclosa la pandèmia) és lamentable.

En canvi tot apunta a que guanyarà les eleccions de Madrid simplement per permetre que els madrilenys surtin a prendre una cervesa.

Em costa acceptar que als ciutadans els sembli més important anar al bar que tenir un projecto de futur o que administrin be els diners públics, però la realitat s’imposa.

"Hospital" Zendal una burla a metges i pacients

Encara ho entenc menys quan penso que la factura d‘aquestes cerveses, de les que ella presumeix, es paguen amb la vida dels avis de Madrid (un 35% més d’infectats i morts que la mitja nacional).

El que sí m’ha fet entendre la Sra. Díaz Ayuso és perquè Franco va romandre 40 anys al poder, essent un colpista traïdor a España i el major assassí d’espanyols de tota la nostra historia, la resposta sembla ser: que tenia els bars oberts i ens donava toros i futbol.


PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ


1 comentario: