miércoles, 1 de noviembre de 2023

La foto del PSOE amb Puigdemont (català)

La dreta espanyola s’ha posat dels nervis per la foto del PSOE amb el President Puigdemont, tot i que el que de veritat els fa mal és que la foto no se la puguin haver fet ells.

Repeteixen com una lletania que és un “fugat de la Justícia”, però ell s’ha presentat davant la Justícia de al menys 4 països europeus, pel que la acusació no deixa de ser força sorprenent.

Tenint en compta que el 85% dels ministres d’Aznar van ser imputats o empresonats i que al govern de Rajoy un tribunal amigo, com el Suprem, el va qualificar de “banda criminal”, em pregunto quants líders del PP seguirien lliures si 4 països europeus haguessin investigar les seves activitats polítiques. 

A més, Puigdemont va fugir d’una “Justícia” on el president del Tribunal Constitucional era militant del PP, on es va premiar amb una lloc al Tribunal Suprem, a qui havia empresonat injustament a Sandro Rosell.

Puigdemont va fugir d’una “Justícia” que, el mateix president del Tribunal Suprem, va reconèixer que no està feta per lluitar contra el frau o per impartir justícia, sinó per mantenir la herència franquista.

Va fugir d’una “Justícia” que canvia les sentències en 24 hores si no convenen a la banca o a les elèctriques. Una “Justícia” tan mediocre que les primeres ordres d’extradició no van ser ni valorades per ser un nyap immens.

En fi, Puigdemont va fugir d’una “Justícia” que és de tot menys justa, per això la valora tant una banda criminal com el PP, i per això mateix hauria de preocupar-nos a tots els espanyols de bé que ens mereixem una altra cosa. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario