lunes, 20 de noviembre de 2023

Cóm hem pogut viure amb ells? (català)

Estic encantat amb les manifestacions de la dreta a Madrid, no perquè sigui partidari d’aquests individus, sino perquè em sembla que són dels pocs bons serveis que la dreta rància i retrògrada li ha fet al país.

En aquesta época la imagen és tan esencial en política com el relat mateix, tal com estem veient a la guerra entre Israel i Hamas, on la meitat de la lluita és per aconseguir una imatge que transmetre al món.

En aquestes circumstàncies, que la dreta espanyola es dediqui a donar un espectacle lamentable, cremant els carrers per no voler acceptar el resultat de les eleccions, em sembla fabulós.

Veure’ls vestits de Quixot, cridant com energúmens, fer la salutació feixista, cantar el “Cara al sol”, treure nines inflables en processó i resar el rosari perquè asseguren que Espanya és de Maria, no te preu.

Sols espero que aquestes imatges les vegin en el món sencer i que la bona  gent de tots els països comenci a preguntar-se com és que hem pogut viure  tants anys amb aquests companys de viatge.


No hay comentarios:

Publicar un comentario