lunes, 8 de octubre de 2018

¿Esperaven que fos fàcil?

¿Per què la gent s’estranya de que hi hagi problemes per tirar endavant la legislatura a Catalunya? ¿De veritat esperaven que fos fàcil?

Som la única Comunitat Autònoma que té un estatut que no van votar els seus ciutadans, perquè el TC i el PP van preferir donar un cop d’estat i destrossar el marc constitucional abans que respectar la sobirania del poble català.

No tenim el president ni el govern de la Generalitat que vam votar perquè un jutge, nomenat a dit per les seves afinitats polítiques i no per les seves virtuts jurídiques, ha creat una argúcia que no està prevista en el nostre ordenament legal.

No tenim líders socials perquè una justícia polititzada s’ha inventat delictes (dic inventat perquè ningú a Europa els considera delictes), per retenir-los a la presó, i les FFSS venen a picar-nos per votar, malgrat votant és com es resolen les coses en democràcia.

El partit més corrupte d’Europa és qui ens administrava els comptes, i ara els franquistes de tota la vida, després d’amenaçar amb presó a Torrents i a Torra, proposen il·legalitzar partits independentistes, a veure si així aconsegueixen guanyar a les urnes i vestir l’embolic.

Ens culpen de despertar la ultradreta, però la realitat és que el feixisme mai ha estat adormit a Espanya, només estava de vacances pel poc que els preocupa una esquerra que és monàrquica, pro IBEX 35 i que calla davant la retallada de les llibertats individuals.

Amb aquest panorama és normal que tinguem problemes, perquè uns prioritzen treure als seus líders de la presó, on ja porten 1 any, i altres temen governar per la certesa d’acabar entre reixes. Ni tenim a Gandhy ni podem demanar-li a ningú que sigui un màrtir.

VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario