martes, 16 de octubre de 2018

Nivell polític minvant


L’avantatja de tenir polítics de veritat, homes d’estat, responsables i amb projectes importants, és que saben que la política pot millorar la vida de les persones, encara que per aconseguir-ho hagin d’adaptar-se als canvis o vorejar lleis obsoletes e injustes.

Adolfo Suárez era d’aquesta classe de polítics, per això no va dubtar a legalitzar el Partit Comunista i entrevistar-se amb Tarradellas, quan tant el PC com la Generalitat eren il·legals, i en contra de l’opinió de tots, per a consolidar una transició essencial en el nostre futur.

En canvi, el problema de tenir a mediocres que entren en un partit com sortida professional, però que no tenen formació, ni responsabilitat, ni projecte, ni lideratge, és que són incapaços d’entendre que la política és quelcom més que la seva pròpia forma de vida.

Per això alguns s’han enfadat per una entrevista que TVE li ha fet a la presó al Sr. Junqueras, perquè se surt de aquest guió que diu que als espanyols cal mentir-los o amagar-los les coses per que pensin poc, i així ells puguin aguantar millor.

El més curiós d’aquests individus ficats a polítics és que, com els riem les gracies i fins i tot els regalem màsters, per tal que dissimulin la seva manca de formació, arriben a creure’s que amb el carnet del partit els ve un plus de simpatia, intel·ligència i sentit d’estat, i d’això res.

Clar que la culpa no és d’ells sinó nostra, per posar el país en mans de gent cada dia més mediocre, amb menys formació i a qui a més no els exigi

m responsabilitats, per després queixar-nos de que no son capaços de tirar-lo endavant.

Si fins i tot per ensenyar als nens a esquiar busquem al millor entrenador, no entenc que per administrar el país i el nostre futur ens conformem amb qualsevol xerraire illetrat.


VISCA LA REPÚBLICA

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario