domingo, 13 de agosto de 2023

Els enemics d’Espanya (català)

Els líders de VOX i del PP sempre estan parlant dels enemics d’Espanya, entre els quals inclouen als polítics catalans que van promoure el referèndum de l’1 d’octubre.

¿Pero, senyors meus, com poden ser enemics qui vol preguntar als ciutadans el que volen ser en el futur i en quina classe de pais volen viure?

Els enemics d’Espanya tenen de ser els que la van traïr el 1936, aixecant-se en armes contra el que el poble havia decidit lliurement a les urnes.

Els enemics d’España son els que, per interessos inconfesables, no van dubtar en assassinar a casi un milió de compatriotes per instaurar un règim feixista que ningú volia. 

L’enemiga és l’Esglesia que va blanquejar aquell genocidi dient-li “Creuada” i entrant al dictador psicòpata sota pali a las catedrals, per abandonar-lo tan bon punt els va convenir. 

Els enemics d’Espanya són els jutges que durant la dictadura van legalitzar las penes de mort de más de 80.000 compatriotes que només demanaven pa i llibertat. 

Els enemics d’Espanya són els que ens van imposar sota amenaça una Transició per perpetuar aquell règim, mitjançant una Constitució i una monarquía ilegítimes.

Mapa de les foses comunes 
causades per la Gran Traició del 1936

Els enemics d’Espanya són els que impedeixen que se’ls doni sepultura decent als casi 140.000 desapareguts que segueixen en foses comunes. 

I, evidentment, són enemics d’Espanya els que desprès d’emplenarse la boca de patriotisme s’emporten els seus diners a qualsevol paradís fiscal.

En fi, per mi els pitjors enemics d’Espanya són els líders de VOX i del PP així com tots els seus votants que, sabent tot això, encara els donen la oportunitat de governar, per que segueixin fent mal a Espanya i als espanyols. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario