domingo, 13 de agosto de 2023

L’esquerra i VOX (català)

No aconsegueixo entendre perquè l’esquerra s’ha dedicat a fer-li la campanya electoral a VOX, fins permetre-li entrar a les institucions, amb més de 3 millions de vots.

No és que hagin fet mítins a favor de VOX, però amb la seva actitud de crear tabús, és a dir, d’eliminar del debat alguns temes que preocupen al carrer, li han posat la campanya en safata.

El primer d’aquests temes és la violencia de gènere, perquè qualsevol que se’n recordi que també són víctimes els ancians, els nens i els homes, és acusat de masclisa, que és casi com ser declarat heretge per la Inquisició. 

El segon és el canvi climàtic, perquè qualsevol que es qüestioni perquè, en un planeta que ha patit varies glaciacions, només hi pot haver una temperatura acceptable, que és la que ens va be a nosaltres, és acusat de negacionista, que equival a ser un empestat. 

I la tercera és la immigració, perquè qualsevol que pensi que tenir un 20% d’estrangers a la seva ciutat, com passa a Manresa, és un problema, és acusat de racista, cosa que per molts equival a ser poc menys que un Australopitec.

Catalans en el moment de ser 
abduïts per l'independentisme? 

A mi aquest simplisme (per no dir altre cosa) em recorda quan a les dretes li van preguntar a què atribuíen que els independentistes catalans haguessim passat en pocs anys d’un 5% a un 52% i la seva gran resposta va ser que estàvem “abduïts”.

Amb aquella resposta demostraven el seu immens alunyament de l’electorat català, cosa que va portar al PP a ser un partit residual a Catalunya. 

Si l’esquerra no debat, amb arguments i no amb eslògans, sobre els temes que preocupen al carrer, deixa als ciutadans en mans dels que sí en parlen, encara que menteixin, y això no sols els portarà a la marginalitat electoral, sinó que dona ales al feixisme populista de VOX.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario