viernes, 15 de abril de 2022

Bandes criminals? No, gracies (català)

Per més que ho intento, no aconsegueixo entendre els meus compatriotes envers el PP. El món sencer, fins i tot jutges espanyols, els han qualificat de banda criminal i, malgrat tot, les enquestes encara els donen possibilitats de governar. 

El seu recent congrés ha acaparat l’atenció de tota la premsa, com si podéssim esperar res bo d’ells. Han nomenat un nou líder, al que es tracta com a un salvador, oblidant que els salvadors només ens han portat desgràcies.

Tothom els suplica que evitin l’entrada del feixisme en un govern autonòmic, com si ningú sàpigues que el PP ha estat sempre el gran reservori de feixistes i l’encobridor dels seus crims.

Ara els ciutadans es lamenten de que tornin a protagonitzar l’enèsim cas de corrupció amb les mascaretes. ¿Es que no saben que el lladrocini el porta el PP al seu ADN? ¿O no han vist que Casado va sortir en globus per denunciar aquestes pràctiques?

¿De veritat els espanyols honrats creuen que donar-los el govern en aquests criminals (insisteixo, no ho dic jo, sinó el món sencer) farà avançar i que prosperi el país? Doncs a mi em van ensenyar que els delinqüents com més lluny, millor.

Per això jo només espero dues coses del PP: la primera, que demanin perdó pel mal que han fet als espanyols; i la segona que, com qualsevol banda criminal, ja sigui ETA, “els peluos” o “els sheriff”, es dissolgui aviat. 

PROU PERSECUCIÓ A L’INDEPENDENTISME
AUTODETERMINACIÓ
VISCA LA REPÚBLICA

No hay comentarios:

Publicar un comentario