domingo, 24 de marzo de 2019

El vestit nou de l’emperador (català)


¿Coneixen el conte del vestit nou de l’emperador? Uns desaprensius el van enganyar fent-li creure que tenien una roba màgica que només veien les persones molt intel·ligents, així que el van fer desfilar despullat, fins que un nen els va desemmascarar.

També en aquest país al poble sobirà l’han enganyat amb una cosa semblant, i els desaprensius han estat la classe política hereva del franquisme que, com els del conte, no han dubtat en mentir para viure sense treballar i robar el que puguin.

A falta de propostes per tirar el país endavant, han recuperat el concepte de la unitat de la nació i asseguren que està per sobre de la democràcia, dels drets humans, del sentit comú i, per suposat, per sobre dels espanyols.

Sense idees pròpies, han adoptat la de Franco de l’Espanya quarter: un lloc radiant d’ordre, fraternitat i harmonia, regulat pels tocs d’ordenança sota l’imperi brillant de Déu, sense pensar que el dictador va matar més de mig milió d’espanyols per aconseguir-ho.

Les FFSS van perdre la dignitat el 1-O
Embolicats en la bandera i inflats de patriotisme tenen un alt concepte de sí mateixos però, a jutjat pels seus fets, llevat excepcions, només són un grapat de corruptes incompetents, sense decència, podrits de malicia i de xerrameca.

Per la unitat nacional han fet fora a Catalunya de la Constitució, la Corona avala la repressió contra els ciutadans, la Justícia ha deixat de ser independent, la caverna mediàtica menteix i manipula, las FFSS han perdut la dignitat i el govern fa guerra bruta.

Han convertit Espanya en un abocador immund en el que ja hem sacrificat la veritat, la dignitat,  l’honradesa, la separació de poders, el futur dels nostres fills i molts drets individuals. ¿Què més caldrà sacrificar per tal que el poble sobirà entengui que aquesta unitat només el despulla?



ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario