sábado, 23 de marzo de 2019

Perquè creix el independentisme (català)


¿S’han preguntat perquè creix el independentisme, des de fa 4 o 5 anys, amb gent que abans ni s’ho havien plantejat? La resposta està en la gestió del PP i el seu entestament en destrossar tot el que toca, en especial si és català.

A falta de propostes de futur per Espanya, el PP va buscar un enemic comú, i van recollir signatures contra l’Estatut, dividint a la ciutadania (que votava “contra Cataluña”), una pràctica irresponsable i contraria al més elemental sentit comú i d’Estat.

Es van saltar la carta magna i la sobirania popular per forçar la sentencia del TC, que deia que a Catalunya no era constitucional el que sí ho era per a el resta d’Espanya, relegant-nos a la categoria de colònia.

La ciutadania es va mobilitzar per esmenar el despropòsit i es va demanar, fins a 18 vegades, de fer un referèndum d’autodeterminació, que és un dret reconegut en els tractats internacionals signats per Espanya, però només va trobar silenci i menyspreu.

Com la mobilització no s’aturava i la gent volia votar, el PP va decidir emprar la repressió i el pal contra els ciutadans, la pitjor solució que pot donar-se avui a un problema que havien creat ells amb la seva decisió de no fer política.

Van muntar una operació de castic, amb milers d’agents disposats a escarmentar-nos, comandada per l’oficial menys democràtic que van trobar (fill d’un militant de Força Nova, voluntari el 23F vestit de falangista e investigat per tortures).

Ara s’han entestat en judicialitzar un problema que no té més solució que la negociació política, en una farsa de judici que acabarà desprestigiant a la Justícia i a totes les estructures de l’Estat, inclosa la Corona, que va avalar la repressió.

Pitjor no es podia gestionar però el mal ja està fet.


ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario