sábado, 2 de marzo de 2019

La gestió de Rajoy (català)


Veient a Rajoy, Soraya i Zoido en el judici un pren consciencia de la incompetència de la política espanyola, gracies a un sistema que rebutja l’excel·lència i premia la corrupció i la mediocritat.

La gestió de Rajoy s’estudiarà a les facultades de Ciències Polítiques i les escoles de negocis com exemples de pèssima administració.

Ha trencat Espanya, en fer fora Catalunya del marc constitucional, amb la sentencia del TC que diu que aquí no és constitucional el que sí ho és en altres territoris, i per fer-ho irreversible ens ha aplicat un escarment amb el 155 i una contundent repressió policial i judicial.

A nivell econòmic, no sols ha gastat els 70.000 M€ que li va deixar ZP, sino que han multiplicat per 3 el deute que va rebre i l’ha fet impagable, el que ens aboca a la bancarrota.

Ha afavorit a la gran banca, traient-los la competència que suposaven les Caixes d’Estalvis, li ha regalat 250.000 M€ per a sanejar-la i li ha perdonat haver arruïnat a milers de famílies amb enganys.

Ha polititzat la Justícia i desprestigiat les forces de seguretat en fer-les servir com l’ariet de la repressió contra gent que nomé volia votar. Ha empitjorat l’educació perquè necessita la ignorància per què ningú analitzi com la corrupció del PP ens ha empobrit.

I per si algú protesta, ha retallat llibertats fins a tenir 20.000 imputades per la llei mordassa, que limita el dret d’expressió, més 700 alcaldes, presos polítics i exiliats per donar suport a l’autodeterminació, que Espanya reconeix en els tractats internacionals.

I pel futur, el Sr. Casado és més incompetent que el Sr. Rajoy, ja que van tenir de regalar-li mitja carrera i ha mentit fins i tot en el seu currículum, per tant es rodejarà de gent encara més mediocre.


ACUSO L'ESTAT PER LA FARSA DEL JUDICI A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS




No hay comentarios:

Publicar un comentario