miércoles, 16 de junio de 2021

Una presa de pel anunciada

Ens estan anunciant que la factura de la llum d’aquest mes serà la més cara de la nostra història, però ¿sabrien dir què ha passat aquest juny per que el preu de l’electricitat estigui pels núvols?

Sempre han explicat que les seves pujades de preus es devien a esdeveniments, normalment meteorològics: la Gloria, la Filomena, el dia més fred o més calorós de l’any, i un podia quedar-se més o menys convençut.

Ara ja ni tracten de justificar-se, simplement diuen que és la decisió del mercat, és a dir que els que presideixen les elèctriques s’han reunit i han decidit pel seu compta posar el preu que els ha donat la gana (el més alt d’Europa).

Podem indignar-nos tot el que vulguem, però el que no podem és dir que no es veia venir perquè  fa temps que ens prenen el pel, amb el vist i plau del govern, i si nosaltres no ens respectem mai ho faran aquests aprofitats.

Els recordo que quan vam entrar a l’Euro el que valia 100 pessetes, ens ho van cobrar a 1 euro, amb un increment del 66% d’un dia per l’altre, anunciant així “urbi et orbe” que als espanyols se’ns  pot robar tranquil·lament.

Que a més votem reiteradament al partit més corrupte d’Europa i posem al front a mentiders illetrats no ajuda.

Tot i això, els proposo dues mesures per recuperar el respecte perdut: la primera és fer una llei que prohibeixi a les energètiques contractar ex-ministres o ex-consellers, així com a ex-presidentes del govern o de CCAA.

La segona consisteix en canviar als seus equips directius i posar a gent nova ja que, com passa amb els nens i les mascotes, cal ensenyar-los de petits, perquè quan creixen és impossible redreçar-los.

Alguns dels polítics contractats
per empreses energètiques


PROU REPRESSIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario