domingo, 4 de octubre de 2020

Una Justícia desbocada (català)

La Justícia espanyola pateix de molts mals però sempre havia intentat mantenir les aparences, fins ara que s’ha encomanat d’aquesta prepotència descarada que pateixen els polítics que es creuen que la cadira i fins i tot el país és seu.

Quan s’arriba en aquest nivell de supèrbia i descaro es deixa de tenir en compta les aparences, perquè creuen que a casa seva fan el que volen, i llavors actuen sense miraments, fet que posa en evidencia la necessitat d’un canvi dràstic.

No van inhabilitar a Felipe González per crear la banda terrorista GAL, que va assassinar i segrestar desenes de persones. Tampoc a José Maria Aznar per mentir per ficar-nos en una guerra il·legal, que va provocar milers de morts i la misèria d’un poble.

Ni a Rodriguez Zapatero per negar una crisis econòmica que va fer que milers de famílies acabessin a la ruïna i passessin fan. Ni a Mariano Rajoy per enviar a 10.000 energúmens uniformats a estomacar iaies que només pretenien votar.

Tampoc han inhabilitat al rei emèrit que, segons el seu propi fill, ha estat cometent irregularitats durant anys. Ni han condemnat a Rodrigo Rato per enganyar avis per que perdessin els seus estalvis.


Però han inhabilitat Quim Torra per no despenjar una pancarta relativa a un dret fonamental, reconegut a tot el món civilitzat. I tot plegat promogut per un organisme administratiu, no judicial, sense competència per condemnar ni rang jeràrquic superior a la presidència d’una Comunitat Autònoma.

La supèrbia, la prepotència, l’odi i el desig de reprimir d’aquest estat fa que Espanya no tingui solució i l’únic que es pot fer amb ella és tenir-la el més lluny possible.


PROU REPRESIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ


No hay comentarios:

Publicar un comentario