martes, 26 de enero de 2021

Justícia perillosa (català)

Alguns pensen que els jutges han mantingut la data de les eleccions catalanes, el 14 de febrer, per defensar la democràcia, i és que hi ha gent que segueix creient que la Justícia espanyola és demòcrata.

Caldria recordar-los que aquesta Justícia va fulminar al govern legítim de Catalunya, amb  el 155; va convocar les eleccions quan els va venir de gust (el 21-D); i va interferir en la formació del govern escollit per la ciutadania perquè no els agradava.

També va impedir el nomenament del president triat pels electors, va decidir qui podia ser diputat, de què es podia parlar en un Parlament sobirà o què es podia publicar i, quan li va semblar, va tergiversar normes i procediments per fer fora un president en actiu.

I ara se erigeix en paladí de la democràcia i ens obliga a votar durant la pitjor onada de coronavirus, saltant-se les recomanacions dels experts sanitaris i menystenint els drets dels ciutadans que no votaran per por o per estar confinats.

De res serveix recordar-li que aquestes eleccions les pagarem amb morts, ni que tenim de protegir al sistema sanitari, que esta sobresaturat des de fa casi un any.

L’únic que vol és acabar amb l’independentisme i per això cal aprofitar el moment, ara que les enquestes son favorables al PSOE, i el de menys és si hi ha gent que no pot votar o mor per haver-se contagiat.

Pedro Pacheco es va equivocar en dir que “la Justicia és un cachondeo”, perquè va ser i segueix essent col·laboradora necessària i còmplice de la repressió, i això no és cap broma; ara, com en el franquisme, és un perill per a la democràcia i pels espanyols.

PROU REPRESIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 


No hay comentarios:

Publicar un comentario