sábado, 9 de enero de 2021

Militars nerviosos

Alguns militars estan nerviosos i per calmar-se proposen afusellar 26 milions d’espanyols, per això li envien cartes a Felip VI, a Donald Trump i probablement als Reis Mags i al Pare Noel, ¿però per què estan així?

Diuen voler salvar Espanya però ningú els ha demanat que la salvin, i menys assassinant gent. Reneguen de l’actual govern, però obliden que és el que van votar els espanyols  lliurement.

Els horroritza que es trenqui la unitat nacional, però adoren als últims que la van trencar: el general Franco (Guinea Equatorial i Sidi Ifni) i Juan Carlos I (el Sàhara Espanyol).

A veure si el que no els agrada és comparar-se amb altres exèrcits, perquè la seva mentalitat sempre va ser colonial i colpista, és a dir massacrar gent mal armada, preferentment el poble espanyol, i això casa poc amb el paper dels exèrcits moderns.

Però jo crec que estan enfadats per la seva pèrdua de protagonisme, per això volen tornar als anys 40 quan, victoriosos de la seva traïció a Espanya, el règim colpista els reservava tot tipus de càrrecs i prebendes segons els galons.

Enyoren més a Franco
o als càrrecs que els proporcionava?
Quins anys aquells en que no teníem un ministre de defensa, sinó tres pels tres exèrcits (mar, terra i aire) malgrat tots fossin ineficaces, i a més els uniformats ocupaven casi tots els càrrecs als ministeris, del titular en avall.

I no sols això, el dictador sabia que per mantenir-se havia de pagar be als seus còmplices, per això els reservava tot tipus de càrrecs, ja fos en una gerència, a l’administració, en un estanc, una loteria o d’uixer segons el nombre de galons.

No s’enganyin, la pàtria tant els fa, perquè qui l’estima no pretén assassinar a la meitat dels seus ciutadans i a més renega de qui la va atacar, arruïnar y aïllar del mon. 

******

Postdata. Tot el meu respecte als militars de veritat, els abnegats que cerquen el servei als ciutadans, però tota la meva repulsa als que, amb l'excusa de "salvar-nos", pretenen aconseguir mèrits afusellant compatriotes.



PROU REPRESIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ  

No hay comentarios:

Publicar un comentario