viernes, 29 de enero de 2021

Miquel Iceta ministre (català)

Miquel Iceta ja és ministre, una bona notícia per ell i pel PSC, però pèssima pels jovent i un desastre pel país en general.

Es una bona notícia per ell ja que, amb la seva nul·la formació i nul·la experiència laboral fora del partit, ha aconseguit un càrrec, un sou i un reconeixement que no podria somiar fora de la política.

També és una bona notícia pel PSC que, gracies a la quota catalana, pot dir que l’Estat ens estima i que l’espoli i la repressió son excuses dels independentistes.

Però és una pèssima notícia pels joves, que veuen que l’esforç, l’estudi, el treball dur i l’honestedat, només els farà mileuristes, en el millor dels casos, mentre que la mediocritat els pot portar a un ministeri si pul·lulen per un partit diens si a tot.

I és un desastre pel país perquè posar al front dels càrrecs més importants de l’Estat a gent sense formació ni expertesa en res més que la conspiració, només ens mantindrà en la crisis i la mediocritat nacional ja que mai resoldran els problemes reals que tenim.

Clar que la culpa no la tenen ells, al cap i a la fi és lògic que, si els ho posem tant fàcil, molts joves sense ofici ni benefici triïn la política professional, la culpa la tenim nosaltres per posar-los el país a les mans i desprès queixar-nos de que no solucionen res.

¿En quina altra branca de l’economia o l’empresa posarien al davant a tals incompetents? ¿Ho farien en el futbol? ¿Llavors perquè ho fem en la política que és la gestió dels nostres diners i del futur dels nostres fills?

Fins que no ens prenem la política tant seriosament com ens prenem el futbol, no anirem bé.

PROU REPRESIÓ

AMNISTIA PRESOS POLÍTICS

AUTODETERMINACIÓ 


No hay comentarios:

Publicar un comentario