viernes, 15 de marzo de 2024

Eleccions el 12 de maig (català)

Aragonés ha convocat eleccions. Si es presenta Puigdemont i les guanya, el més probable és que la seva proposta sigui fer un referèndum pactat amb l’Estat i, en cas negatiu, proclamar la independència unilateralment.

Si això passa, ¿què farà l’Estat per aturar de nou el procés? Perquè les eines que ha emprat fins ara (la repressió pura i dura) no li han servit més que per endarrerir el que és inevitable.

¿Tornarà a aplicar un 155? Això el mostraria davant del món com un estat repressor, que tem a la democràcia, després d’haver-se omplert la boca amb allò de que és una “democràcia plena”.

¿Tornarà a portar piolins per apallissar de nou a les iaies que van a votar en sabatilles? Si ho fan, espero que aquesta vegada contractin un càtering que no mati de gana i de fàstic als uniformats.

Però aquesta opció la veig difícil perquè Europa ja els va dir que no era la manera, per tant no crec que s’atreveixin a desafiar a qui els emplena la bossa amb subvencions per a mantenir un estat en fallida política i econòmica.

Feijoo i Abascal ls Zipi - Zape
de la política espanyola 

¿Tornarà a enviar al govern elegit a l’exili i a proclamar-ne un que sigui un titella de Madrid? Per això caldria seguir delegant tota la política en mans dels jutges més reaccionaris… mentre en quedi algun.

¿O dimitirà el govern del PSOE i el PP guanyarà les noves eleccions i aplicarà totes aquestes mesures? Tant de bo aquesta fos la solució, perquè si Rajoy va fer pujar l’independentisme fins al 52%, Feijoo y Abascal l’apujarien al 90%.

Davant d’aquestes possibilitats, el meu consell a l’Estat es que aturi al independentisme de la única manera possible a Europa en ple segle XXI, que es fent un referèndum i QUE EL GUANYI. Ara que ha baixat és el moment.


No hay comentarios:

Publicar un comentario