viernes, 8 de marzo de 2024

L’estat profund es revela (català)

L’estat profund, aquest que es creu en la obligació de preservar el país que el general Franco els va crear en premi a la seva col·laboració a la Gran Traïció de 1936, es revela i es nega a entrar al segle XXI.

Es revelen els jutges, que creuen que tot serveix per defensar la pàtria, per això retorcen les lleis amb acusacions que ja no es creu ningú a Europa, fet que els ha convertit en la riota de tota la judicatura occidental.

Es revela la dreta rància, que creu que sols ells tenen dret a governar, per això estan rabiosos, perquè la llei d’amnistia no l’han pogut fer ells.

Es revelen els mitjans de comunicació, venuts a qui creu que com més desinformada esta la ciutadania, més fàcilment se la pot manipular, per això sempre ens tracten com a menors de edat.

Es revela la Conferencia Episcopal, que creu que España es defensa oblidant, per això ens demana que no mirem enrere, per que no veiem ni la seva complicitat amb la dictadura, ni els crims, ni la pederàstia a l’Església.

Es revelen els capellans, que prefereixen seguir ancorats en el passat, per això volen la mort del pontífex que s’ha atrevit a obrir les finestres del Vaticà.

Es revelen les forces de seguretat, que creuen que la pàtria es defensa mentint, per això segueixen creant dossiers falsos per carregar amb delictes inexistents a qui sols demana que España torni a ser un país normal.

Es revela l’Exèrcit, que creu que els únics dignes de ser espanyols son els escollits pel dictador, per això proclamen el seu desig d’afusellar 26 milions de ciutadans que els semblem poc patriotes.

No tinc cap dubte de que, quan per fi siguem independents, ens preguntarem estorats: Com hem pogut viure amb aquesta gent?


No hay comentarios:

Publicar un comentario