jueves, 31 de octubre de 2019

Com millorar les FFSS (català)


Diuen que l’avió és el mitjà més segur per viatjar, saben perquè? Per que cada cop que tenen un incident, sigui gran o petit, s’analitza amb tot luxe de detalls per veure què ha passat, què poden aprendre i com evitar que torni a passar.

Dic això perquè per sota de l’Ebre estan bocabadat pel fet de que a Catalunya s’investigui l’actuació de les FFSS en les càrregues d’aquests dies a Barcelona i altres ciutats.

L’única manera de que no ens torni a passar els fets de la platja de El Tarajal, on van morir 16 persones davant els nassos d’un munt d’agents de la Guardia Civil, és investigant fins les darreres conseqüències el que va passar i prendre mesures per evitar que es repeteixi.

Si volem impedir que se li buidi un ull a un altre manifestant, hem de saber perquè hi va haver agents que van incomplir la llei que prohibeix l’ús de pilotes de goma a les manifestacions, fer-ho a fons i evitar que hi tornin.

Les pilotes de goma van ser prohibides a Catalunya
Per dissipar les sospites de que hi va haver agents infiltrats i que a més van provocar part dels incendis, que ens han avergonyit aquestes darreres setmanes, cal investigar-ho fins a saber la veritat i sancionar als infractors.

Una cosa és tenir el monopoli de la violència i altra diferent és que cada uniformat faci el que li doni la gana, per una fe cega en que tots ells actuaran d’acord a les normes, faran les detencions segons protocol i faran servir la violència estricta i necessària.

Tant de bo fos així, però essent cadascú del seu pare i de la seva mare, resulta impossible creure que tots procediran d’aquesta manera, per això, si volem millorar les FFSS per tal que prestin el millor servei als ciutadans, toca investigar les seves actuacions amb tot detall.

ACUSO L’ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ 
A L’INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario