miércoles, 23 de octubre de 2019

Sanchez, la gran decepció (català)


¿Què dirien si truquessin a un llauner, perquè tenen la casa inundada, i els contestés que quan vostès retirin l’aigua i arreglin la fuita, s’acostaran a veure què passa? ¿I d’un metge que els digués que quan es trobin bé ja anirà a visitar-los?

Doncs això està fent Pedro Sánchez, que sembla no haver entès que la seva feina, si es que ha vingut a fer política, consisteix en parlar amb gent i fer propostes per resoldre, o al menys pal·liar, els problemes del país.

¡Com m’ha decebut Sanchez! No és que tingués moltes expectatives perquè la classe política es va degradant cada legislatura, però creia que Rajoy ho havia fet tan malament que ell trencaria la tendència, ara veig que m’equivocava.

Rajoy parlava amb un plasma, Sánchez amb els palmers del seu partit que li asseguren els aplaudiments. S’ha  mostrat incapaç de fer-ho amb altres líders, ja sigui Iglesias, per formar govern o amb Torra. ¿Donarà la talla amb els líders internacio

nals o farà el mateix?

És alarmant que no tingui cap proposta per Catalunya (ni per la resta del país), més enllà d’ocupar-nos policialment fins l’any 2033, quan s’acaben les condemnes als presos polítics, el mateix que proposaria qualsevol borratxo en un bar.

L'escorta de Sanchez a Barcelona
Rajoy va donar suport al crit indecent del “a por ellos”, Sánchez escenifica a les dues Espanyes, amb uns espanyols bons i altres dolents, quan ve a Barcelona y no veu a tots els ferits d’un problema que ell també ha generat amb la pèssima gestió al nostre desig de votar.

A l’exemple del llauner, el súmmum seria que a més pretengués cobrar-los, en el cas de Sánchez és creure que per aquest servei mereix el sou que li paguem. Pensava que seria millor que els corruptes del PP, però començo a dubtar-ho.

ACUSO L’ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ 
A L’INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario