miércoles, 2 de octubre de 2019

De què parla el Sr. Sanchez Català)


Pedro Sanchez no es cansa de dir que el tema català cal resoldre’l  en el marc de la Constitució, l’Estatut i les lleis. Però no convenç ningú perquè el problema no és una norma sinó el marc jurídic sencer.

A la Constitució la va la abolí el Tribunal Constitucional amb la sentència de l’Estatut de 2010, en  declarar inconstitucional el que havia estat aprovat pel Parlament, las Cortes espanyoles i ratificat per la sobirania popular.

Aquella sentència, no sols abolia l’Estatut i feia fora als catalans del marc constitucional, sinó que dinamitava la pròpia Constitució en demostrar que la nostra Carta Magna val menys que la voluntat interessada de dotze magistrats posats a dit pel partit de torn.

Pel que fa a les lleis, el president hauria de recordar, per exemple, que tots els que van invertir en energies renovables, amb l’aval de l’Estat i del BOE, s’han arruïnat perquè els van canviar la norma per defensar els interessos de les grans elèctriques.

A més,  totes les demandes d’inversors espanyols que han denunciat l’Estat dins del territori nacional les han perdut, mentre que els estrangers que han denunciat a Espanya davant tribunals estrangers les han guanyat.

Amb aquesta credibilitat, ¿de quines lleis parla el Sr. Sánchez? ¿De les que estan fetes a mida dels grans interessos i que a més l’Estat canvia al seu gust, per poder col·locar ex ministres en els consells d’administració?

I sobre els tribunals, només dir que això no és Alemanya, on un tribunal comarcal multa a VW amb 1000 milions €. Aquí, si el Tribunal Suprem (no el de Villa Camunyas de Baix) diu que les despeses de les hipoteques les han de pagar els bancs, després té d’abaixar-se els pantalons.

¿De què parla el Sr. Sanchez, exactament?

ACUSO L'ESTAT PER LA PERSECUCIÓ 
A L'INDEPENDENTISME
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS
VISCA LA REPÚBLICA 

No hay comentarios:

Publicar un comentario