jueves, 17 de octubre de 2019

La fi del conte de fades (català)


He de confessar que, després de molt pensar-ho, començo a entendre al govern i a l’Estat en el tema de Catalunya. És normal que tinguin por ara que es posa en evidència que el que ens han explicat d’Espanya és només un conte de fades.

Ens van dir que trair el país i assassinar a més de mig milió de compatriotes era salvar-lo, i un militar colonial mig analfabet va dictar què era ser bon o mal espanyol. Ho vam creure perquè no teníem altre remei i van reprimir o afusellar als incrèduls.

Van fer fora a catedràtics, pensadors, artistes e intel·lectuals, per fer del país una caserna de pensament únic on només destacava la mediocritat i la corrupció, aïllant-lo,  enfonsant-lo a la misèria i aturant el seu progres durant dècades.

A la mort del dictador els seus còmplices van disfressar una monarquia de democràcia constitucional per mantenir els privilegis i seguir amb la corrupció de sempre, però sobre tot, perquè preservar l’essència del règim. Tot lligar, van dir.

Així arribem a l’actualitat on, els hereus de la dictadura, ens volen convèncer de que  malgrat tanta malifeta, tanta mediocritat i tanta corrupció, han aconseguit la millor Espanya possible.

El problema és que hi ha més de 2 milions de catalans que ja no ens empassem el conte perquè el preu que imposa l’Estat, en forma d’ignorància, odi i fanatisme, és massa alt i ja no estem disposats a pagar-lo més.

Es normal que això ho vegin com un perill, perquè si cau el conte només queda una vil traïció, una massacre, un estat mediocre y corrupte, una presa de pel a la que en van dir Transició i una corona al cap de qui ja hem fet fora tres cops d’Espanya per lladres.

Així que, vet aquí un gat, vet aquí un gos...



ACUSO L'ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario