viernes, 18 de octubre de 2019

Si això és una democràcia (català)


Aquestes son algunes preguntes que m’agradaria fer als polítics del 155, que no tenen més propostes que la repressió i el pal, com si el país fos seu i nosaltres estiguéssim per servir-los.
El raper Valtonyc exiliat pes les seves cançons

Si això és una democràcia, ¿per què es prohibeix i es reprimeix brutalment votar en un referèndum, quan els referèndums van deixar de ser delicte a Espanya l’any 2005?

Si gaudim de llibertat, ¿per què tenen d’exiliar-se rapers per la lletra de les seves cançons?

Si aquest és un país modern, ¿per què es condemna per sedició, un delicte que a Alemanya ni existeix?

Si en absència de violència es pot parlar de tot, ¿per què estan a la presó els consellers del Govern de la Generalitat?

Si no són presos polítics, ¿per què l’Estat no ha aconseguit explicar-ho a l’ONU on sí en diuen així?

Si tots som iguals davant la llei, ¿per què al rei no se’l pot ni investigar per una fortuna inexplicable, mentre que algú amb immunitat parlamentària, com Carme Forcadell, està a la presó per permetre un debat en un Parlament escollit pel poble?

El torturador Billy el Niño segueix gaudint de prebendes
Si la Constitució no es pot modificar per que votin el 80% de catalans que volen opinar sobre el  seu futur, ¿per què la canviaran per a què una nena  pugui ser reina abans de saber si volem monarquia o no?

Si això no es un règim feixista, ¿per què Billy el Niño segueix tenint medalles i prebendes pels seus serveis com torturador?

Si es va trencar amb el franquisme, ¿per què segueixen essent vigents els títols nobiliaris que va atorgar el dictador als seus còmplices?

Si se volia una Justícia neta, ¿per què només se li va canviar el nom al Tribunal polític d’Ordre Públic i es va mantenir com Audiència Nacional?

¿Tenen vostès respostes en aquestes preguntes? Jo no les he trobat.

ACUSO L'ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ A L'INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario