lunes, 21 de octubre de 2019

Generositat amb els diners dels demès (català)


¿Han vist vostès con n’és de generós l’Estat amb els nostres diners? Com que gestionen el que no és seu, no tenen manies en malbaratar-lo o regalar-lo, mentre puguin seguir anant a la llotja del Bernabeu o mantenir les poltrones als consells d’administració.

No son sols les inversions en obres inútils que omplen la nostra geografia: aeroports sense avions, AVE sense passatgers, autopistes sense cotxes, etc., que només van servir per fer-se la foto i recollir algun vot.

Han donat per perduts els més de 60.000 M€ del rescat bancari, deixant al front de les institucions als mateixos que van generar el problema, que van enganyar amb les preferents i que van tancar les Caixes per eliminar la seva competència.

Això cal afegir-ho a la corrupció de la classe política, que ningú destapa perquè són molts els implicats, per exemple, part dels 3.000 M€ dels ERE, van ser ajudes a gent necessitada que no complia els requisits per rebre-les i que no ho denunciaran.

Ara un tribunal li ha perdonat, al ex director general de Treball d’Andalusia, més de 800.000 € cobrats d’ERE fraudulents. Un testimoni del seu partit li va dir en una vista “xoriço, puter i drogoaddicte” i el seu xofer el va acusar de gastar-se els diners en drogues i prostitutes.

Dons en aquest individu li han perdonat els diners que ens va robar, amb l’argument de que els delictes ja han prescrit, encara que sembla més aviat que ningú vulgui que se sàpiga per a qui més eren les prostitutes i la cocaïna.

Mentre ens explicaven el conte de la pàtria han convertit Espanya en un abocador immund, perquè tot aquell discurs patriota era només una manera de seguir robant-nos mentre els ciutadans mirem la bandera.

ACUSO L’ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ 
A L’INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario