sábado, 19 de octubre de 2019

Espanya, un mal negoci (català)

Quin mal negoci ha fet Catalunya essent part d’Espanya.

Els paguem 250.000 M€ i l’Estat se’ls gasta en AVE sense passatgers, aeroports sense avions i en comprar vots per mantenir corruptes al poder, i quan ens queixem, perquè tenim un terç de nens en risc de pobresa, ens diuen insolidaris.

No ens permeten que votem per decidir el nostre futur, així que ens atonyinen i empresonen per delictes que ni siquiera existeixen a Europa, i quan parlem el nostre idioma ens diuen supremacistes excloents.

Per captar algun vot, ens han convertit en la nova ETA a la que cal derrotar, encara que sigui acabant amb la constitució, anul·lant l’Estatut, fent-nos fora d’Espanya i declarant-nos la guerra pel gaudi d’una galeria casposa i subvencionada amb els nostres diners.

A més, l’única proposta que tenen per nosaltres és ocupar-nos militarment fins que s’acabin les condemnes del TS, el 2033 i si ens queixem ens envien infiltrats que ens cremen els carrers.

Sorprèn que encara s’estranyin de que vulguem marxar i de que estiguin convençuts de que estem 
imbuïts d’un nacionalisme ranci, quan l’únic que ens mou és que estem tips d’un Estat il·legítim, que ens tracta com a una colònia.

Els tres líders del 155 es creuen els actors de Postdam definint la nova Europa però son incapaços de donar-nos millor resposta de la que donaria qualsevol borratxo en un bar. I encara pensen que es mereixen el sou que els paguem.

Tot plegat ho fan per complir el caprici d’un dictador assassí, plasmat en una Constitució feta sota amenaça. Si hagués dit que Espanya tenia de liderar-la Floquet de Neu o Chu Lin, ara riuríem veient com l’Estat intentava també justificar-ho.

ACUSO L’ESTAT PER LA SEVA PERSECUCIÓ A L’INDEPENDENTISME
VISCA LA REPÚBLICA
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS

No hay comentarios:

Publicar un comentario