viernes, 15 de diciembre de 2017

21-D una tria crucial

El 21-D tenim una obligació, la de decidir què volem per al nostre futur, perquè si no ho fem, altres decidiran per nosaltres. I no sols decidiran el que pugui passar en la propera legislatura sinó durant la propera dècada, com a mínim
Hem d’escollir entre tornar la dignitat a Catalunya, restituint el govern elegit pels ciutadans o seguir amb un 155 imposat per qui no hem votat, perquè tot i que retirin el nom, seguiran amb censura, repressió, manipulació i ofec econòmic.

Tenim de decidir si volem tornar a l’únic règim legítim que hi ha hagut a Espanya des que va començar el segle XX, la república, o perpetuar una monarquia post-franquista que ningú va votar i que, desprès de 40 anys de transició, no s’atreveix a preguntar-nos si la volem.
Cal triar entre ser ciutadans lliures d’un país sobirà o acceptar el  procés contra Catalunya, les seves institucions, la seva classe política, la seva llengua, la seva cultura, els seus ciutadans, la seva economia i la seva forma de vida, que faran per oprimir-nos durant més d’una generació.

Hem de dir si preferim la modernitat i el progres que ofereix el segle XXI o tornar al nacional-catolicisme com vol el PP, que seguirà en el poder després d’eliminar l’oposició amb les lluites de l’esquerra, amb Ciudadanos com a marca blanca per a donar-los suport a canvi d’algun càrrec i amb un electorat que no passa factura per la corrupció.

Tenim d’optar entre fer un país per a les persones, potenciant l’economia, reduint l’atur, afavorint les energies renovables, protegint als més desafavorits, com ha intentat el Govern de la Generalitat destituït il·legalment, o seguir en una Espanya que sols governa per a les elits i la casta política que fa segles que ostenta el poder, i que sols ofereix el mateix atur de sempre i més pobresa i corrupció cada dia. 




VISCA LA REPUBLICA!!! 

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario