viernes, 22 de diciembre de 2017

Ser normals (català)

Segons García Albiol, les eleccions del 21-D tenien de servir perquè tornessin a gestionar la gent normal i no els que ho feien abans que, segons ell, no devien ser normals.

Pel PP és normal enviar les FFSS perquè apallissin avies quan volen anar a votar pacíficament i destituir un govern elegit pels ciutadans si no els agrada, així com  ficar a la presó a gent per les seves idees polítiques, abans de jutjar-los.

Diuen que és normal prohibir un color o paraules com “president” o “consellers legítims” i que cal limitar o manipular la informació que reben els ciutadans.

Consideren normal tenir un deute de 1’1 bilions d’Euros i no poder pagar les pensions, mentre se’ls regalen  60.000 M€ nostres als bancs i es cobreixen amb diners públics les pèrdues de les empreses privades dels seus amics (autopistes, Castor, etc.).

Creuen que és normal posar-li un impost al sol per que paguem l’energia més cara d’Europa, mentre permeten que se’ls talli el subministrament elèctric  als més desfavorits en plena onada de fred hivernal.

Pensen que el normal és tenir un 25% d’atur i que la generació millor formada de la nostra historia tingui de marxar a l’estranger per incapacitat manifesta de l’Estat per aprofitar les grans potencialitats d’Espanya.

En canvi ahir es va posar de manifest que el que el PP considera “normal”, no ho comparteix el 96% dels catalans, tot i que un es pregunta, ¿en què pensarà el  4% que sí dona suport a tals mesures?


LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!!

VISCA LA REPUBLICA!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario