domingo, 3 de diciembre de 2017

Delegacions comercials

Finalment l’Estat ha optat per tancar les delegacions de la Generalitat a l’exterior, les mal anomenades ambaixades catalanes.

En un país on els recursos públics s’usen per interessos partidistes o electorals, menystenint les seves conseqüències econòmiques (AVE i aeroports), o per evitar els fiascos dels amics (Castor), és normal que no s’entengui la generació de riquesa.

I si aquest país té una concepció noucentista de la diplomàcia, per haver viscut durant segles aïllat del món, tement qualsevol indici de progres, encara més.

Per això no han entès que mai van ser ambaixades, sinó delegacions comercials gracies a les quals Catalunya ha aconseguit les majors exportacions de la seva historia, les millors xifres d’inversió estrangera que es recorden i rebut més turistes que mai.


Calien pel comerç i la generació de riquesa, en benefici de tots, inclosa Espanya. Per això encara queden obertes unes 100 de la resta de CCAA.

Quina pena que l’estat, en comptes de preguntar-se què no funciona en les seves ambaixades per que les CCAA tinguin d’obrir delegacions comercials, es dediqui a tancar-les.


VISCA LA REPUBLICA!!!

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!!! 


No hay comentarios:

Publicar un comentario